Menu

De Freemed-producten omvatten een compleet gamma elk met een specifieke eigenschap. Belangrijk is dat ze vanwege het beperkte volume gemakkelijk zijn mee te nemen. Zodoende mag je beslist besluiten dat ze voor op reis, zowel met vliegtuig, trein, auto als motor, ideaal zijn voor onderweg en dus echt “Your friend on the go” ! Om altijd bij u te hebben!

Freemed heeft een aantal van zijn verzorgende producten gebaseerd op de probiotische technologie. Deze wordt reeds 10 jaar met succes toegepast in de zorgsector om het risico op ziekenhuisinfecties te verlagen. De film ‘The Probiotic Future of Healthcare’ toont aan dat probiotische hygiëne de oplossing is voor resistente bacteriën. Naast hun efficiëntie zijn de producten ook milieuvriendelijk en volkomen veilig voor mens, dier en natuur.

De Freemed producten zorgen voor REINIGING en VERZORGING

PROBIOTICA

De verzorgende producten hebben als actieve ingrediënten een specifieke selectie van 100% natuurlijke probiotica. Deze goede bacteriën dragen bij tot een zuiver oppervlak ook op de huid en gezonde stabiele microflora. Probiotica zijn reeds vele decennia gekend als goede bacteriën om de darmflora gezond te maken. Mits de juiste keuze van het soort probioticum kunnen deze ook gebruikt worden voor uitwendige toepassingen voor reiniging en persoonlijke verzorging. Freemed-Probiotic bevat probiotica die optimaal werken bij uitwendige toepassingen om een perfect resultaat en lange werking te bekomen. Bovendien zijn de probiotica in de Freemed-Probiotic producten ook zeer stabiel zodat ze in het product meerdere jaren hun activiteit behouden.

VEILIGHEID

Uw veiligheid is onze grootste bekommernis. Al onze producten werden uitvoerig getest op veiligheid en worden geproduceerd volgens de strengste ISO-normen. Sommige verzorgingsproducten houden vaak gevaren in door de aanwezigheid van chemicaliën die bijwerkingen of schade kunnen veroorzaken (zoals allergische reacties). Alle ingrediënten in de Freemed-Probiotic producten werden uitvoerig gescreend op veiligheid, waarbij strikt werd gelet om ver beneden de huidige veiligheidsnormen voor cosmetica en huidverzorging te blijven. De Freemed-Probiotic-producten werden uitvoerig getest op veiligheid door externe laboratoria en de productie valt onder strikte ISO-kwaliteitscontrole. Bovendien bevatten alle Freemed-Probiotic-producten probiotica als actief ingrediënt, wat 100% veilige en gezondheidsbevorderende organismen zijn.

Freemed Producten - Om altijd bij u te hebben