Menu

Probiotica

instantphoto600x600probiotica

 

 

Probiotica waarom beter?

In de meeste gevallen tracht men bacteriën te bestrijden door gebruik van chemicaliën. Dit zorgt ervoor dat de greienigde oppervlaktes al snel terug gevuld worden. In plaats van alles leeg te vegen worden de oppervlaktes gevuld met (probiotica) mensvriendelijke bacteriën, die kwaadaardige bacteriën buitenwerken.
Probiotische bacteriën zijn goede bacteriën die je in je lichaam terugvindt. Het grote voordeel is dat ziektekiemen niet resistent kunnen worden tegen deze probiotica. De werking van deze middelen is uitsluitend gebaseerd op een mate van overmacht op de behandelde oppervlakten. Er worden geen stoffen gebruikt om de bacteriën te doden en zij zullen dus ook geen resistentie opbouwen.

 

 

instantphoto600x600bacteriemicroscoop

 

HET IS VIJF VOOR TWAALF

Een artikel van november 2016 in c’T magazine haalt aan dat er in Europa 90.000 en wereldwijd 700.000 sterfgevallen per jaar zijn en dat dat aantal nog explosief zal stijgen. Blijven we huidige technieken toepassen in plaats van probiotische reiniging zullen er dit miljoenen per jaar zijn tegen 2050.

Door allerlei factoren neemt het immuunsysteem af en wordt gek genoeg dat van bacteriën resistent. De MSRA (Meticilline Resistente Staphylococcus Aureus) bacterie houdt huis in alle ziekenhuizen hoe modern uitgerust ook. Het leger doet geheim onderzoek naar het inzetten van bacteriofagen in de hoop de bacterien in te dijken. Dits is vergelijkbaar met een anekdote uit de ruimtevaart geschiedenis. Jaren 60-70 vorige eeuw spendeerden de Amerikanen 100.000 dollar aan onderzoek en ontwerp van een kogelpen die onder druk in de ruimte kon schrijven. De Sovjet astronauten gebruikten een potlood. In de huidige MSRA aanval is probiotica de werkende potlood. Onderozke is gedaan , pas dus gewoon systematisch toe.

instantphoto600x600goodbadbacterie

 

 

 

 

DE WERKING

Probiotische reinigers vullen de plaatsen op waar schadelijk bacteriën en virussen huizen. Vergelijk het met het buitenzetten van krakers in een kraakpand. U zet ze buiten en poetst en reinigt alles kraaknet maar laat de deur open…Hoe lang duurt het voor de krakers deze plaatsen terug innemen? Wat als u buitenzet reinigt en systematisch de gebouwen vult met betalende en goedwillende huurders. Er is geen plaats voor krakers….Zo werken probiotische producten van freemed. Ze maken schonen en bevolken de oppervlaktes met goede bacteriën, waardoor de slechte afdruipen… Ons lichaam huisvest zulke bacteriën.

instantphoto600x600deospray-vrouw

 

 

 

 

OPLOSSING

De opmars van super bacteriën is het gevolg van de twintigste-eeuwse aanpak waarbij een overdreven mate van hygiëne en steriliteit werd nagestreefd. Door probiotische reinigers in te zetten kan die opmars in onze 21 ste eeuw worden gestuit. Het lijkt misschien wat tegenstrijdig om een goede hygiëne te bereiken door bacteriën in te zetten maar de geschiedenis leert steeds weer dat de duurzame oplossingen voor menselijke problemen steeds weer in de natuur te vinden zijn. Dat is precies wat probiotica doet en afgeleide probiotische producten. Er zitten natuurlijke organismen in om de nadelen van enkele slechteriken te neutraliseren zonder daarbij dodelijke resistentie of andere nadelen te veroorzaken.
Aan u de keuze goed reinigen of reinigen met een afweer, freemed producten maken hier duidelijk het verschil.